FAQSVR WEBSHOP

 • Hoe maak ik een klantaccount aan en hoe kan ik deze openen?

  Om toegang te krijgen tot uw klantaccount, hoeft u alleen op het pictogram “Mijn account” te klikken. Op deze manier kunt u sneller bestellingen plaatsen, meerdere leveradressen bewaren en uw bestellingen bekijken en volgen.Bent u nog geen klant? Klik op het pictogram “Mijn account” en vervolgens op “Account aanmaken”. Vul de gevraagde persoonsgegevens in (naam, voornaam, e-mailadres en wachtwoord).

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik het terugvinden?

  Klik op de knop “Wachtwoord vergeten?” en voer uw e-mailadres in. We sturen u dan een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

 • Het gewenste product is niet verkrijgbaar, wanneer kan ik het bestellen?

  Het is mogelijk dat bepaalde producten tijdelijk niet meer op voorraad zijn. Als het product dat u wilt bestellen niet verkrijgbaar is, raden we u aan ons een e-mail te sturen voor meer informatie over de levertijden: infoconso@labo-svr.com.

 • Welke betaalmethoden kan ik gebruiken in uw webshop?

  We kunnen betalingen verwerken via MasterCard & Visa / CB creditcards. Op het moment accepteren we nog geen: - creditcards met een factuuradres buiten België - verzending onder rembours - cheques en machtigingenBelangrijk: Voor uw eigen veiligheid moeten uw naam en factuuradres overeenkomen met de gegevens op de gebruikte creditcard. We behouden ons het recht voor bestellingen die niet voldoen aan deze eisen, te annuleren.

 • Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?

  Na uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. Daarna krijgt u ook een e-mail om u te laten weten dat de bestelling is verstuurd. U kunt op elk moment de status van uw bestelling volgen via uw klantaccount.Voor meer informatie kunt u ook een e-mail sturen naar onze klantenservice: infoconso@labo-svr.com.

 • Hoe retourneer ik een product dat ik via de website van Laboratoire SVR heb aangeschaft?

  We verzoeken u ons een e-mail te sturen met een verzoek tot retourzending. We stellen u dan op de hoogte van de voorwaarden en methoden om producten te ruilen of te retourneren: infoconso@labo-svr.com.

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Voor bestellingen met een waarde van minder dan € 50,- vragen we een bijdrage van € 7,- voor verpakkings- en verzendkosten. Voor bestellingen met een waarde van € 50,- of meer brengen we geen verpakkings- en verzendkosten in rekening.

 • Wat zijn de verzendmethoden en levertijden in België en het buitenland?

  Bestellingen via de site worden op werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) vervoerd door Colissimo. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden verwerkt op de eerstvolgende werkdag.De levertijd is 3 tot 5 werkdagen; dit is de gebruikelijke gemiddelde verwerkings- en levertijd voor bestellingen.Internationale bestellingen bij de webshop van Laboratoire SVR worden uitsluitend naar Europese adressen verzonden: Duitsland, Oostenrijk, Cyprus, Estland, Finland, Frankrijk (vasteland en Corsica), Griekenland, Ierland, Letland, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Nederland, Slowakije, Slovenië).Spanje, Italië en Portugal hebben een eigen webshop.

ALGEMENE INFORMATIE

 • Waar kunt u de producten van Laboratoire SVR kopen?

  U kunt al onze producten in de webshop bestellen. U kunt ze ook vinden bij apotheken en drogisterijen. Gebruik de Store Locator om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.

 • Zijn de producten van Laboratoires SVR getest op dieren?

  Wij testen onze producten niet op dieren en nemen hiermee de Europese regelgeving in acht, die het gebruik van dergelijke methoden verbiedt.

 • Waar kan ik meer informatie over producten en het merk vinden?

  Op onze website vindt u alle informatie over onze producten en ons merk. Als u nog andere vragen hebt, kunt u ons een e-mail sturen: infoconso@labo-svr.com.

 • Waar kan ik monsters krijgen?

  Om onze verschillende productlijnen en nieuwe producten uit te proberen, bieden we bij elke bestelling in de webshop 3 monsters aan.

 • Ik ben distributeur, journalist of influencer, hoe kan ik contact met u opnemen?

  Voor alle aanvragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail: infoconso@labo-svr.com.