Het Merk

EEN FRANS LABORATORIUM
EEN FAMILIEGESCHIEDENIS

1962
Labo SVR Stamp
MainPipette
Het visionaire farmaceutenkoppel Simone en Robert Véret richt SVR op: een dermatologisch laboratorium dat zich voornamelijk richt op een "MOOIE HUID".
Hun doel? Het samenstellen van werkzame stoffen die in de dermatologie als referentie gelden met de hoogst mogelijke dosis zonder de huidtolerantie te beïnvloeden
Het resultaat? Verzorgingsproducten die ongeëvenaard zijn op het gebied van werkzaamheid en tolerantie.
Hun symbool? Een vernieuwde versie van de esculaap met een slang die een roos omstrengelt: de perfecte balans tussen schoonheid en gezondheid..
2016
Labo SVR Stamp
MainPipette
Onder leiding van hun zoon en later hun kleinzoon is het kleine Franse familiemerk in de loop der jaren uitgegroeid tot de parel van de huidverzorgingsindustrie.

Inmiddels wordt SVR voorgeschreven door dermatologen in zo'n 45 landen, is het aanwezig op alle grote congressen en heeft het merk ondanks zijn groei, trouw weten te blijven aan zijn waarden.

Met de authentieke, ethische en oprechte aanpak in combinatie met betrouwbaarheid en een voortreffelijke kwaliteit heeft het merk indruk gemaakt op de markt met toonaangevende verzorgingsproducten voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.
HET MEEST GECONCENTREERDE DERMATOLOGISCHE MERK VOOR 100% GETEST OP DE GEVOELIGE HUID*
*Behalve het gamma XERIAL
Dermatologie maakt je mooi
Verzorgingsproducten speciaal voor de gevoelige huid,

Werkzame stoffen die als referentie gelden in de dermatologie :

Een hoge concentratie voor optimale prestaties
Speciaal samengesteld voor een optimale tolerantie.